Tietoja Landorasta

Tietoja Landorasta

Landora on ruotsalainen maali- ja puunhoitotuotteiden tavaramerkki, jolla on pitkä kokemus pohjoismaisista maali- ja maalausmarkkinoista. Löydät valikoimastamme maalit, puunhoitotuotteet ja maalaustarvikkeet kaikkiin tilanteisiin. Ja tietenkin aina kohtuulliseen hintaan.

Maalaamisen pitää olla mielestämme helppoa ja siksi tarjoamme sinulle kuluttajana ja myyjänä parhaat vinkit ja neuvot onnistuneeseen maalaamiseen. Löydä ideoita kotisivuiltamme, katso Maalausvihjeitä-välilehti.

Yli 30 vuoden kokemus maaleista

Landora perustettiin vuonna 1983 ja yritys valmisti aluksi pääasiassa maalituotteita erikoismarkkinoille. Myynti koostui pääasiallisesti aidoista pellavaöljymaaleista ja korkeiden laatuvaatimusten tuotteista.

Pian yritys kuitenkin huomasi, että myös perinteisten maaleihin erikoistuneiden myymälöiden ulkopuolella oli kysyntää maali- ja puunhoitotuotteille ja Landora lanseerasikin pian kuluttajamarkkinoille suunnatun täydellisen valmiiksi sekoitettujen värien sarjan. Näin kohtuuhintaisten maalien ostamisesta ja myymisestä tuli helppoa, ja tämä konsepti on edelleenkin Landora-tavaramerkin ydin.

Vuonna 2013 Landora juhlisti 30-vuotispäiväänsä uudistetulla logolla, pakkausilmeellä ja kotisivuilla.

Vuonna 2016 Landorasta tuli Hagmans Nordic AB:n tavaramerkki. Lue lisää täältä.

Enemmän väriä halvemmalla

Maalien, maalaustarvikkeiden ja puunhoitotuotteiden ostamisen ei tarvitse olla kallista eikä vaikeaa. Landora tarjoaa täydellisen valikoiman myydyimpiä, korkealaatuisia tuotteita kohtuulliseen hintaan.

Landoran tuotteita myydään päivittäistavarakaupoissa, rakennusliikkeissä ja halpamyymälöissä eri puolilla Ruotsia ja Suomea. Löydä lähin jälleenmyyjäsi täältä.

Ruotsissa valmistetut tuotteet

Kaikki Landoran valikoiman tuotteet valmistetaan Ruotsissa ja ne soveltuvat pohjoismaiseen ilmastoon ja vallitseviin väritrendeihin. Vaalimme ympäristöä, ja suurin osa valikoimamme tuotteista ovatkin nykyään vesipohjaisia.

Landora 07 seinämaalilla on joutsenmerkki, mikä tarkoittaa, että tuotteella on korkea peittokyky ja se täyttää joutsenmerkin tiukat kestävän ympäristön ja terveyden kriteerit. 

Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää!